Powered By Blogger

„ Язовир” Владо Тричков 07.06.2015г.

Бяхме набелязали това „язовирче” при предишни пътувания, за това на 07.06.2015г. сложихме необходимите такъми в джоба и тръгнахме на съботно-следобеден риболовен туризъм по маршрут: София-Годеч-Своге-Владо Тричков-София
До разклона за с.Шума пътя не е особено приятен, основно заради натоварения трафик
както и неравно изкърпения път, но пък гледките си заслужават.
Преди Бучин проход – Гледката
Преди Бучин проход –Трафика
До Годеч пътя също е осеян с дупки и кръпки а в с.Шума има две високи гърбици, не обозначени с нищо, така че внимавайте.
В града няма кой знае какво да се види освен спретнатия център и гледките към планината. Прилично кафене има зад общината.
Годеч – Часовникова кула
Годеч - Планината
 От Бучин проход до Своге настилката е съвсем прилична, а зеленината, леките завои и минималния трафик създават настроение за каране. Между Свидня и Своге има малко неравности, но не е болка за умиране.
Преди с.Искрец
От Своге красотите на Искърското дефиле съчетани с отличната настилка, мисля са известни на всички. И там край пътя, във Владо Тричков беше нашата основна цел.
„ Язовир” Владо Тричков ( жълтите чадъри от дясно)
 Както и очаквахме, риболова беше на ниво. За под 15лв. хванахме две порции цаца, пържени картофи със сирене, панирани пилешки сърчица, две малки и една голяма наливна. Вкусна храна и студено пиво - кълве та се кине.
Уловът
Гледка от „язовира”
 Никак не е зле да ловиш риба с мотора, пробвайте и вие ако имате път на там.

Няма коментари:

Публикуване на коментар